سخنران های همایش

در این صفحه شما لیست سخنران های همایش مربوطه را مشاهده می کنید.

Werkt sinds 75 jaar als componist samen met het Centre for Sound and Television Music en heeft meer dan 50 orkestwerken gemaakt.

Werkt sinds 75 jaar als componist samen met het Centre for Sound and Television Music en heeft meer dan 50 orkestwerken gemaakt.

Directeur van het muziekcentrum van de jeugd sinds 91. Arbiter van verschillende festivals zoals Fajr, jong, student en ... .. in de compositiesectie.

Directeur van het muziekcentrum van de jeugd sinds 91. Arbiter van verschillende festivals zoals Fajr, jong, student en ... .. in de compositiesectie.

Bereits als Jugendlicher drehte Farhadi erste eigene Filme auf 8-mm- und 16-mm-Film. 1998 schloss er sein Studium an der Universität Teheran ab. Er arbeitete als Autor und Regisseur beim Studententheater und verfasste Stücke für den Hörfunk und inszenierte Fernsehsendungen. Sein Erstlingswerk Raghs dar ghobar gewann beim Internationalen Filmfestival Moskau den Film Critics Award und den Preis für den besten Hauptdarsteller.Farhadis zweiter Film Shahr-e ziba gewann beim Warschau Filmfestival 2004 (Bester Film), beim International Film Festival of India und beim Moskauer Faces-of-Love-Film-Festival. Es folgten weitere Auszeichnungen bei internationalen Film-Festivals.

2009 erhielt er bei den Internationalen Filmfestspielen in Berlin den Silbernen Bären für die beste Regie im Film Alles über Elly.[3] 2011 gewann er für Nader und Simin – Eine Trennung den Goldenen Bären sowie im Anschluss zahlreiche weitere Auszeichnungen, darunter den Oscar und den Golden Globe Award für den besten fremdsprachigen Film.

2012 wurde er in die Jury des Wettbewerbs der 62. Internationalen Filmfestspiele von Berlin berufen. Ein Jahr später erhielt er für das in Paris in französischer Sprache gedrehte Familiendrama Le passé – Das Vergangene seine erste Einladung in den Wettbewerb der 66. Internationalen Filmfestspiele von Cannes. Eine erneute Einladung folgte drei Jahre später für The Salesman, für den Farhadi den Preis für das beste Drehbuch erhielt. Bei der Oscarverleihung 2017 erhielt Farhadi für The Salesman seinen zweiten Oscar als bester fremdsprachiger Film. Aus Protest gegen Donald Trumps Dekret 13769 nahm der Filmemacher nicht an der Oscarverleihung teil.

Asghar Farkadi Wikipedia

Werken met het National Iranian Music Orchestra als een violist en songwriter van 77 tot 88 jaar en deelnemen aan tal van nationale en internationale concerten.

1941 stand Ezzatolah Entezami erstmals als Schauspieler auf der Bühne. Er besuchte die Hochschule für Musik und Theater Hannover und erlangte dort 1958 seinen Abschluss. 1969 feierte er in Dariush Mehrjuis Kinofilm Die Kuh sein Debüt als Filmschauspieler. Der Film erhielt 1971 den Goldenen Hugo auf dem Chicago International Film Festival.

Entezami zählt zu den bekanntesten iranischen Schauspielern. Er wirkte in zahlreichen Filmen mit und arbeitete neben Dariush Mehrjui mit bekannten iranischen Regisseuren wie Mohsen Makhmalbaf, Ali Hatami und Nasser Taghvai zusammen. Auf dem Internationalen Fajr-Filmfestival in Teheran wurde er zweimal als bester Schauspieler ausgezeichnet.

Filmographie (Auswahl)


In folgenden Produktionen wirkte Entezami als Schauspieler mit.

1969 - Die Kuh (Gāv)
1970 - Postchi (Der Briefträger)
1970 - Āghā-ye Hallou (Herr Hallou)
1972 - Sattār Khān (Herr Sattar)
1975 - Bongāh-e teātrāl (Das Theater Unternehmen)
1976 - Malakout
1977 - Īn Gorouh-e Mahkumin
1978 - Dāyereh Minā (Der Mina Kreis)
1980 - Hayāt-e Poshti-e Madrese-ye Adl-e-Afagh (Der Hinterhof der Adl-e Afagh Schule)
1982 - Hajji Washington
1983 - Khāneh-ye Ankabut (Das Spinnenhaus)
1984 - Kamalolmolk
1986 - Ejāreh-Neshīn-hā (Die Hausbesetzer)
1986 - Chamedān (Der Koffer)
1987 - Shīr Sang-i (Der steinerne Löwe)
1989 - Kashtī-ye Āngelicā (Angelicas Schiff)
1989 - Dar Masir Tondbād
1990 - Hamoun
1992 - Nassereddin Shah, Āctor-e Cinemā (Nassereddin Schah, der Filmschauspieler)
1993 - Khāneh-ye Khalvat (Das leerstehende Haus)
1995 - Ruz-e vagh'e
1995 - Rusari-ye Ābi (Das blaue Kopftuch)
1999 - Bānu (Die Dame)
2001 - Sāye-ye roshan (Der helle Schatten)
2002 - Khaneh-ī ru-ye āb (Ein Haus auf dem Wasser)
2003 - Jā-yī barāye Zendegī (Ein Ort zum Leben)
2003 - Gāv-e khuni (Die blutende Kuh)
2005 - Hokm

Fatemeh Motamed-Arya (* 29. Oktober 1961 in Teheran; persisch فاطمه معتمد آریا) ist eine mehrfach ausgezeichnete iranische Schauspielerin. Sie gehört zu den berühmtesten Darstellerinnen des postrevolutionären iranischen Kinos und wurde bei dem Internationalen Fajr-Filmfestival neunmal als beste Darstellerin nominiert und gewann viermal den Kristallenen Simurg.

Filmografie (Auswahl)

1989: Reyhane
1992: Nassereddin Schah, Aktor-e Sinama (englischer Titel Once Upon a Time, Cinema)
1992: Mossaferan („Die Reisenden“)
1993: Honarpische (englischer Titel Actor)
1994: Hamssar (englischer Titel Spouse)
1995: Russari Abi (englischer Titel Blue Veiled)
1998: Mard-e Awasi (englischer Titel The Changed Man)
2000: Eynak-e dudi („Die Sonnenbrille“)
2002: Asisam man kuk nistam
2003: Abadan
2004: Gilane
2005: Taghato (englischer Titel Crossroads)
2005: Karegaran maschghul-e kar and (englischer Titel Men at Work)
2006: Sir-e Tigh („Unter dem Schwert“ - Fernsehserie)
2007: Schirin
2007: Nilufar
2009: Aschpasbaschi („Der Koch“ - Fernsehserie)
2011: Hier ohne mich

 

 

Hamid jebeli ist Schauspieler, Maler und Puppenmacher.

Supervisor, consultant, and also the referee of numerous dissertations of graduate students and master of composing

Supervisor, consultant, and also the referee of numerous dissertations of graduate students and master of composing

Contributing to the 46th Student Orchestra as Leader and Composer. Member of the Organized Committee of the Orchestra of Mehrvnzan under the leadership of Farhad Fakhredini.

Member of Founding Board and Technical Council of Teachers Orchestra. Participation in the second annual Elsistema Campaign in Turkey as the representative of Iran

Lid van Founding Board en Technical Council of Teachers Orchestra. Deelname aan de tweede jaarlijkse Elsistema-campagne in Turkije als vertegenwoordiger van Iran

Reza Babak begann seine künstlerische Laufbahn mit dem Theater und begann mit der Gründung der ersten künstlerischen Gruppe des Zentrums für intellektuelle Entwicklung für Kinder und junge Erwachsene.

Acquiring the Fajr Festival Award Ceremony in the year 85 for organizing the National Iranian Music Orchestra

Het behalen van de Fajr Festival Award Ceremonie in het jaar 85 voor het organiseren van het National Iranian Music Orchestra

Member of the National Council of Music of the National Iranian Music Orchestra under the leadership of Farhad Fakhredini, 1394.

اصغر فرهادی (زادهٔ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۵۱ در خمینی‌شهر، اصفهان) کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس و تهیه‌کننده فیلم ایرانی است. وی یکی از موفق‌ترین کارگردانان ایرانی در سطح بین‌المللی است. در سال ۲۰۱۲ فیلم جدایی نادر از سیمین وی برنده جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان شد و همزمان نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم‌نامه غیراقتباسی (اورژینال) برای این فیلم شد. وی همچنین برنده جایزه بهترین فیلم خارجی جایزه گلدن گلوب سال ۲۰۱۲ میلادی به خاطر کارگردانی و نویسندگی فیلم جدایی نادر از سیمین شد. اصغر فرهادی در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶، جایزه بهترین فیلم‌نامه جشنواره فیلم کن، را برای نگارش فیلم‌نامه فیلم فروشنده دریافت کرد. همچنین در اسکار ۲۰۱۷ فیلم فروشنده به نویسندگی و کارگردانی وی توانست جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را کسب کند.

پیشتر وی برنده سه جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر در سال‌های ۱۳۸۴، ۱۳۸۷ و ۱۳۸۹ شده‌است.خرس نقره‌ای جشنواره فیلم برلین به عنوان بهترین کارگردان برای فیلم درباره الی و خرس طلایی جشنواره فیلم برلین به خاطر فیلم جدایی نادر از سیمین از دیگر دستاوردهای اوست. وی اولین فیلمساز ایرانی است که توانسته‌است این جایزه را به خود اختصاص دهد.

لژیون دونور نشان افسر، نشان عالی هنر و ادبیات کشور فرانسه نیز در ۲۵ فوریه ۲۰۱۴ در پاریس به فرهادی اهدا شد. این نشان به‌دلیل «خلاقیت‌های هنری و تأثیر اصغر فرهادی بر هنر و ادبیات فرانسه و سراسر جهان» به این فیلمساز ایرانی تعلق گرفت. وی همچنین جایزه سزار، جایزه مستقل اسپریت و جوایز بودیل را به دست آورده‌است. در یک نظرسنجی مجله تایم، وی رتبه چهارمین شخصیت تأثیرگذار در میان ۱۰۰ شخصیت برتر سال ۲۰۱۲ را کسب کرد؛و در نهایت به عنوان یکی از ۱۰۰ چهرهٔ تأثیرگذار سال ۲۰۱۲ از سوی این مجله معرفی شد. فرهادی در سال ۲۰۱۲ در لیست ۱۰۰ متفکر جهان فارین پالیسی قرار گرفت.

جبلّی فعالیت خود را در سال ۱۳۵۱ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد و در سال ۱۳۵۷ نیز در تئاتر مشغول به کار شد. فعالیت در تلویزیون ایران را از اوایل دهه شصت با بازی در مجموعه تلویزیونی محله بر و بیا آغاز کرد. یکی از دلایل شهرت او صحبت به‌جای شخصیت‌های عروسکی کلاه‌قرمزی و پسرخاله بوده‌است.

او دانش‌آموختهٔ رشتهٔ بازیگری و کارگردانی است.

رضا بابک فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر آغاز کرد و با تأسیس اولین گروه هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به اجرای نمایش پرداخت.

او تئاتر حرفه‌ای را از دهه ۵۰ آغاز نمود و حضور در سینما را با فیلم سینمایی «چریکه تارا» به کارگردانی بهرام بیضایی در سال ۱۳۵۶ تجربه کرد.

او همچنین قبل و بعد از انقلاب به عنوان کارگردان، نویسنده و بازیگر در تلویزیون فعالیت کرد. از جمله کارهای او به عنوان نویسنده، آقای شانس در سال ۱۳۷۳ است. سریال تلویزیونی آرایشگاه زیبا از سریال‌های سرشناس این بازیگر بود

کسب لوح تقدیر جشنواره فجر در سال ٨۵ به جهت اهنگسازى اثار ارکستر موسیقى ملى ایران

عزت‌الله انتظامی ۳۱ خرداد سال ۱۳۰۳ در محلهٔ سنگلج تهران متولد شد. وی پس از گذراندن دوره تحصیلات مقدماتی، وارد هنرستان صنعتی تهران شد و در رشته برق به تحصیل پرداخت. در سال ۱۳۲۶ وارد عرصه هنر گردید و با اندک دست مایه‌های هنر نمایش و تئاتر به آلمان سفر کرد و در شهر هانوفر وارد یک مدرسه شبانه آموزش سینما و تئاتر گردید. وی پدرمجید انتظامی آهنگ‌ساز و نوازنده معروف است. عزت‌الله انتظامی فعالیت هنری خود را با پیش پرده خوانی در تماشاخانه‌های لاله زار شروع کرد؛ او پس از یک سال به تماشاخانه‌های هنر و فرهنگ تهران رفت؛ در سال ۱۳۲۰ نخستین نمایش حرفه‌ای خود را با عنوان اولتیماتوم نوشته پرویز خطیبی به کارگردانی اصغر تفکری در تئاتر پاریس خیابان لاله‌زار اجرا کرد و تا سال ۱۳۲۶ توانست در بیش از ده نمایش نقش پردازی کند. بازی در فیلم واریته بهاری به کارگردانی پرویز خطیبی نخستین تجربه سینمایی اوست.

او در سال ۱۳۴۸ با گاو ساخته داریوش مهرجویی وارد عرصه حرفه‌ای سینما شد. انتظامی در نقش مش حسن که در فراق گاو خود می‌نالد با او همزات‌پنداری می‌کند و شرایطی را به وجود می‌آورد که بازی او در فیلم گاو نقطه عطف و تحولی شگرف در تاریخ بازیگری سینمای ایران می‌شود. بازی‌های او در دیگر آثار مهرجویی همچون آقای هالو، دایره مینا، پستچی، اجاره‌نشین‌ها، هامون و بانو از آثارهای ماندگار هردو شخص است. انتظامی علاوه بر نقش‌آفرینی در آثار داریوش مهرجویی، در فیلم‌های کارگردانان مطرح دیگری چون علی حاتمی، مسعود کیمیایی، رخشان بنی‌اعتماد، ناصر تقوایی و محسن مخملباف نیز بازی کرده‌است. او در فیلم مستندعشق‌پرداز به کارگردانی محمدهادی کاویانی در کنار محمود فرشچیان حضور داشته‌است. انتظامی پس از انقلاب و به خصوص در دهه شصت در انواع و اقسام نقش‌ها به بهترین نحو ممکن ظاهر شد. بازی او در فیلم‌های حاجی واشینگتن،اجاره نشین‌ها، گراند سینما، هامون، بانو، گاو، ستارخان، صادق کرده، خانه خلوت، ناصرالدین شاه اکتور سینما، روز فرشته، روسری آبی، مینای شهر خاموش، ستاره‌ها ۱: ستاره می‌شود، دیوانه از قفس پرید، خانه‌ای روی آب و راه آبی ابریشم اوج هنرنمائی او و فیلم‌های ماندگار او در کارنامه سینمائی اش است. او در گاوخونی دومین همکاری اش با بهروز افخمی را تجربه کرد و جائی برای زندگی چهارمین تجربه‌اش با محمد بزرگ‌نیا بود. او برای اولین بار با مسعود کیمیایییکی از کارگردانان صاحب سبک سینمای ایران و در سن ۷۹ سالگی در فیلم حکم همکاری کرد. نقش رضا در فیلم حکم شبیه یک دن کورلئونه است. عزت‌الله انتظامی اولین بازیگر ایرانی بود که موفق به دریافت جایزه از فستیوال بین‌المللی شد. وی برای بازی در فیلم گاو جایزه هوگو نقره‌ای بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنواره بین‌المللی فیلم شیکاگو دریافت کرد.

منبع: ویکی پدیا

همکارى با مرکز موسیقى صدا و سیما از سال ٧۵ به عنوان اهنگساز و ساخت و تنظیم بیش از ۵٠ اثر ارکسترال.

مدیر کانون موسیقى جوانان از سال ٩١ تا کنون. داور جشنواره هاى مختلف نظیر فجر، جوان، دانشجوئى و …..در بخش آهنگسازى.

فاطمه معتمد آریا در هفتم آبان ماه ۱۳۴۰ در تهران به دنیا آمد. در سال ۱۳۵۳ وارد کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شد. در ۱۳۵۵ به عنوان هنرجوی هنر در دانشسرای هنر پذیرفته شد که در نهایت در سال ۱۳۵۸ فارغ‌التحصیل شد. همزمان با گروه تئاتر دانشجویان دانشکده هنرهای زیبا نیز همکاری می‌کرد در سال ۱۳۶۰ با احمد حامد ازدواج کرد و یک پسر به اسم نریمان حاصل این ازدواج است.

شروع فعالیت وی در تلویزیون با عروسک‌گردانی مجموعهٔ مدرسه موش‌ها در سال ۱۳۶۰ بود. متعاقب آن در سال ۱۳۶۲ به ضبط سریال «محله برو بیا» پرداخت و سرانجام با فیلم جدال در ۱۳۶۴ وارد سینمای حرفه‌ای شد. پس از آن و در سال ۱۳۶۵ به بازی در فیلمهای جهیزیه‌ای برای رباب، تحفه‌ها پرداخت.

در ۱۳۶۹ اولین مجموعه تلویزیونی خود تحت عنوان گل پامچال را بازی کرد. وی اولین زن عضو هیئت مدیره خانه سینما است.

از نقش آفرینی‌های محبوب معتمدآریا باید به بازی‌هایش در کنار ایرج طهماسب و حمید جبلی اشاره کرد. این سه نفر با همکاری در چندین فیلم از جمله کلاه قرمزی و پسرخاله، کلاه قرمزی و سروناز، دختر شیرینی فروش و یکی بود و یکی نبود و زیر درخت هلو یکی از موفق‌ترین گروه‌های هنری در سینمای ایران هستند

عضو هیات موسسین و نیز شوراى فنى ارکستر نوجوانان. شرکت در دومین اردوى سالانه Elsistema در کشور ترکیه به عنوان نماینده کشور ایران

logo_black.jpg

asa back2.jpg

medium_407ce104-62aa-47d5-b0e5-da8762f730ee_0.jpg

Middle East Studies Program, California State University, Fresno

medium_407ce104-62aa-47d5-b0e5-da8762f730ee_0.jpg

Future Cineaste Association

medium_407ce104-62aa-47d5-b0e5-da8762f730ee_0.jpg

Golden Griffin Pictures

medium_407ce104-62aa-47d5-b0e5-da8762f730ee_0.jpg

InterkulTurelle woche 2018

medium_407ce104-62aa-47d5-b0e5-da8762f730ee_0.jpg

Flegma